Wednesday, April 28, 2010

22.

No tere, kukumuku!

Aim bäkk in bizness. Siin Läänemere paesel kaldal ei ole muide sittagi muutunud, nagu sa väga hästi tead. Ükskord nägin Edgarit. Kaugelt. Sellepärast ei saanud sulle niikaua kirjutada ka - aupaiste oli nii vägev, et minu surelikud silmad ei näinud järgmised paar kuud mitte midagi muud. Nigu vaataks pimedas toas lambipirni ja see kujutis jääb tükiks ajaks silmade ette. Ma pean tunnistama, ma olin veidi skeptiline Edgari vägevuse suhtes, aga nagu paljud teised enne mind, sain minagi lõpuks nägijaks!

In other news - nagu sa tead, tahtsin ma sulle kinkida need roosad aiatööriistad, mis Rimis 109 eeku maksavad. Kuna mul raha pole, siis ma loodan, et sa ostsid need ikkagi ise ära. You're welcome, honey. Maal läheb vaja. Jutud käivad, et sa vead heausklikke inimesi autoga maale ja sunnid neid peenraid kaevama. Nii tore, et headus pole veel siit ilmast kadunud. Need linnavurled jooks muidu oma aja ja raha niisama maha, kui poleks sind, kes neid anastab.

Kas sa öölaulupeol käisid? Ma ise olen kapitalistlike hoorade ori ja see aasta ei jõudnud lõõritama ja peeti jooma, nagu sa tead. Paar õlut jõin ja nostalgia mõttes veits jorutasin omaette. Nüüd ei ole naabritega üldse enam nii hea läbisaamine. No kes see kurat käseb sellised pidupäeval magada? Ise muudkui nihutavad mööblit ja seksivad häälekalt. Hea, et ma vallaline pole, muidu ma oleks ammu juba midagi kriminaalset teinud.

Ega ma rohkem ei oskagi nigu teksti välja vägistada. Loodetavasti said lähenevad massirahutused edukalt ära hoitud. Kirjuta ise paremini vastu. After all - you are the brains and i'm the brawl. Eksole.

Jumalaga!

nadja


Thursday, April 1, 2010

21.


I rest my case...