Tuesday, May 25, 2010

23.

Kallis Liis,

tervitan Sind siit päikselise Lõuna-Eesti kuplite vahelt.

Aeg on möödunud hoogtöö tähe all ja lõpuks on saabunud progress. Siiani oli regress - vanade saunavundamentide lammutamine ja umbes Hiiumaa mahus pinnase väljakaevamine tulevase sauna alt. Edasi vedasime selle sama kraatri uuesti kruusa ja liiva täis. Kogu kupatuse kinni patsutamiseks oli laenutatud üks eriti jabur masin. Kalle, kes põhiliselt pinnasetamperiga opereeris, väriseb ja vibreerib ilmselt jõuludeni.

Pühapäevaks kutsusime Jaagu talgukorras segu segama, et saaks vundamenti valada. Pühapäeva hommikul üle helistades ütles Jaak, et ta võtab ise õlled .... et tal on siiski sünnipäev. Error - vot see pisiasi oli mul küll kahe silma vahele jäänud ja Jaak-ahv ei võinud öelda ka kui me nädal tagasi hoogtöö kokku leppisime.
Maxima valikust leidsime Runniga ühe ägeda karu sita kujulise tordi nimega "Lossi varemed" ja tähistasime siis sauna algust ja "Jaak 36" sama hooga. Pool päeva läks saalungite ehitamiseks, vundament jäi lõpuni valamata ja lahkusime maalt pilkases pimeduses kl veerand 1. Vot selline sünnipäev.

Auto aken läks putsi nässu, sest kerisime selle liiga alla ja enam ei saand seda sealt välja. Sõitsime (mina roolis) Jaagu poole, kus ta ümber akna kile tõmbas ja siis Tartusse. Üsna jahe oli roolis olla. Kõrvad laperdasid tuules. Plusspoole pealt - ka 90ga sõites oli salongi kuulda linnulaul. Seda nii tihti ei juhtu. Juba kl 2 olimegi kodus!

Täna igatahes lendame uue hooga jälle peale ja loodetavasti saab vundament lõpuni valatud. Mingi ägeda nurgakivi sisu peaks välja mõtlema. Vanasti pandi ajalehti, nüüd äkki mälupulk?

Tervitused Sulle sinna külmale ja tuulisele kaldapealsele!

Piia

6 comments:

indrek said...

Nõu sitt :) Ennäe jumalime :) Kaua tehtud kaunikene, mis? Teate, ma ootasin seda posti eriti kuradi kaua.
Ma loodan, kallid preilid, et saan teie järgmisi teravmeelseid tekste üsna varsti lugeda. Teevad teised meele hääks kohe.

Igatahes,
peatse kohtumiseni.

Maiden said...

Hahaa! Ajalehti ja paari päeva rämpsposti tasuks ikka panna- fotosid ka..., loodetavasti lugemist ikka ära ei unustata ja imestatakse vaid, et nii väärtuslikku kraami, nagu paber, kasutati s6numite edastamiseks. Misso kooli nurgakivi vutrlarisse pandi kogu mant ka floppy peal :D Juba praegu 10 aastat hiljem on tegu, et seda lugeda :D

Maiden said...

aaa, ja selle keeksi paneks ka, mis hästi säilib ja ehk koduveini :D

Absolutely Fabulous said...

blogige siis midagi, laisad tropid.

nadja said...

õujee. teeme siis nö soolaleivaka vms. tuled ka külla, onju siiri? helistaks mingi reedel üle.

nadja said...

einoh. see pidi nüüd küll mingi muu postituse alla minema....